Google+

EA vindt Sims-familie voor het Glazen Sims Huis

Thursday, October 14, 2004 - 23:20

EA heeft haar Sims-familie gevonden! De familie zal gedurende vier dagen onderdak vinden in het Glazen Sims Huis, dat van 20 tot en met 24 oktober in de wijk Leidsche Rijn te Utrecht staat.

Nadat Electronic Arts talloze inzendingen heeft bekeken, is de ideale familie gevonden voor het Glazen Sims Huis. De familie bestaat uit vier leden; twee ouders en twee jongens van 15 en 17 jaar oud. Normaal gesproken woont de familie in de Meern, maar wisselen gedurende vier dagen hun luxe en privacy in om tijdelijk als levende Sims te wonen.

“Vooral omdat onze jongens bekend zijn met het spel, leek het ons een unieke ervaring en een leuke uitdaging om in het Glazen Sims Huis te wonen”, aldus de familie.

In het spel De Sims 2 voeren je Sims-personages allerlei opdrachten uit om vrolijker, populairder, rijker en slimmer te worden. Tijdens het verblijf in het Glazen Sims Huis zal de familie ook opdrachten krijgen. Deze opdrachten worden o.a verzonnen door de sims community en bezoekers van de pagina van het glazen huis.

Natuurlijk zullen de opdrachten eerst gescreened worden door Electronic Arts. Bezoekers kunnen via webcams op het internet kijken of de opdrachten ook worden uitgevoerd… Maar de bezoekers van de site kunnen ook zelf even langs het Glazen Sims Huis komen om te zien of de familie zich goed aan de opdrachten houdt.

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon