Google+

De Sims Middeleeuwen voor iPod Touch en iPhone

Friday, September 23, 2011 - 10:30

Ga terug in de tijd met De Sims Middeleeuwen voor iPod Touch en iPhone! De nieuwe game is vanaf nu verkrijgbaar.

De Sims™ Middeleeuwen (The Sims™ Medieval) is nu beschikbaar voor jouw iPod Touch en iPhone!

Betreed de Middeleeuwen met De Sims!

Fans van De Sims franchise kunnen nu hun fantasie tot leven brengen in De Sims™ Middeleeuwen (The Sims™ Medieval) voor de iPhone en iPod Touch. Alle nieuwe kenmerken, speciale graphics en nieuwe manier om te spelen maken deze game de leukste Sims game voor jouw iOS! Het is voor het eerst dat spelers hun eigen helden kunnen creeëren, een queeste kunnen ondernemen of een gevecht aan kunnen gaan. Spelers kunnen de Middeleeuwen beleven als nooit tevoren in dit land vol verhalen, avontuur, drama en romantiek!

Belangrijkste kenmerken

  • BEREIK JOUW DOEL DANKZIJ DE QUEESTEN- Bepaal het lot van jouw Sim door diens behoeften te vervullen en zorg ervoor dat jouw Sim zich ontwikkelt tot bijvoorbeeld een tovenaar of een koningin!
  • VORM JOUW GUILD – Voeg Sims aan jouw guild toe, zodat ze je kunnen helpen in queesten en gevechten.
  • SPANNENDE SIMS GEVECHTEN – Voor het eerst kan jouw Sim wapens verdienen en verzamelen. Vecht tegen jouw vijanden met een zwaard of met Thor’s Hammer. En Guard!
  • TEST JOUW VAARDIGHEDEN – Speel minigames, zoals vissen, toverspreuken en landbouw. Laat jouw Sim vrienden maken in de taverne of op het marktplein om nieuwe queesten te unlocken.
  • COMPLEET NIEUWE AVATARS – Betreed een magische verhaalgedreven wereld en speel als slaaf, nar of zelfs als vampier.
  • MIDDELEEUWS INTERIEUR – Het huis van jouw Sim kan een kasteel worden in De Sims Mddeleeuwen! Bouw jouw koninkrijk en pas jouw huis aan met coole items zoals een hemelbed.
  • RETINA DISPLAY – Dankzij het retina display van jouw iPhone zie je alle gevechten, feesten en frivoliteit in een nog mooiere grafische kwaliteit.

Meer informatie over De Sims™  Middeleeuwen (The Sims™ Medieval) voor iPod Touch en iPhone kun je vinden op www.eamobile.com. Assets kun je vinden op http://info.ea.com.

De games vind je hier:
NL: http://bit.ly/qGhDOX
BL: http://bit.ly/oJxhSU

De Sims Middeleeuwen op iPhone en iPod Touch De Sims Middeleeuwen op iPhone en iPod Touch De Sims Middeleeuwen op iPhone en iPod Touch De Sims Middeleeuwen op iPhone en iPod Touch De Sims Middeleeuwen op iPhone en iPod Touch

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon