Google+

EA kondigt De Sims 2 op DVD aan

Friday, November 12, 2004 - 22:00

De DVD bevat een volledige versie van de PC-game, plus spectaculaire bonuscontent, zoals tips van experts en trucs voor het maken van filmpjes

Electronic Arts (Nasdaq: ERTS) heeft vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 2 op DVD zal uitbrengen, samen met een speciale bonus-DVD. Dit is de eerste keer dat een DVD wordt uitgebracht in de uiterst succesvolle Sims-reeks. De DVD zal vanaf 16 december verkrijgbaar zijn en kost hetzelfde als de versie op CD-ROM.

Interviews met experts
Op de DVD vind je uitgebreide tips en hints van de ontwerpers. Je ontmoet de mensen die achter de schermen aan dit product hebben gewerkt, van de uitvoerend producente tot de technisch directeur en de directeur productontwikkeling. Fans komen geheime spelstrategieën te weten waarmee ze de dromen van hun Sims kunnen laten uitkomen, het uiterste van ze kunnen vragen en genetisch materiaal kunnen mixen. Deze exclusieve tips concentreren zich op het ontwikkelen van een stamboom, het kiezen van levenswensen, het al dan niet voldoen aan verlangens en angsten en het begeleiden van je Sims gedurende een heel leven.

Filmpjes maken
Heb jij alles in huis om een beroemd regisseur te worden? Kom erachter door in de game de optie ' Video' te gebruiken. Leer hoe je je eigen filmpjes kunt maken in De Sims 2 van de ontwerper die deze in-game videofunctie heeft gecreëerd. Je komt te weten hoe je de camera moet besturen, krijgt trucjes te horen voor het filmen vanuit verschillende hoeken, leert iets over casting en decor, plus allerlei wetenswaardigheden over speciale effecten, belichting, enz.

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon