Google+

De Sims 2 persconferentie!

Tuesday, September 28, 2004 - 23:20

17 September zijn Nita en Amby naar België afgereisd om daar, in “Het huis van de toekomst” een exclusieve Sims 2 persconferentie bij te wonen.

Op deze persconferentie vertelde Rene van der Woerdt, marketing director van EA, de aanwezige pers alles over de nieuwe game De Sims 2. Ook Tim LeTourneau was bij deze persconferentie aanwezig. Tim, senior producer van Maxis, was speciaal voor de persconferentie overgevlogen vanuit Amerika om een Sims 2 demonstratie te geven. Tim heeft de afgelopen 2,5 jaar aan De Sims 2 gewerkt, dus we hadden hier te maken met een echte expert. Kürt Rogiers was tevens aanwezig. Zoals jullie al in het vorige nieuwsbericht hebben kunnen lezen, komt hij namelijk als speelbaar karakter in het Sims 2 spel. Dit omdat hij vorig jaar op de Sims Awards de award heeft gewonnen voor SIMpathiekste filmster. Ditzelfde geldt voor Julie Taton, die ook aanwezig was. Zij won de award voor SIMpathiekste model, en ook zij zal getransformeerd worden tot een Sims 2 karakter.

Ook dit jaar zullen de Sims Awards weer plaatsvinden. Ditmaal in Antwerpen. Het event staat natuurlijk helemaal in het teken van De Sims 2! Er zullen vele bekende Belgen aanwezig zijn en natuurlijk worden de felbegeerde prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Naast de categorieën van vorig jaar, zullen er nog een aantal nieuwe categorieën bij komen.

Wil jij ook een stem hebben in wie er een award krijgt? Houd dan de site goed in de gaten, binnenkort vind je hier meer informatie over De Sims Awards, en natuurlijk waar je kunt gaan stemmen!

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon