Google+

Story Box Uitdaging - Januari 2021

Story Box - Januari 2020

In de Story Box uitdaging geven we je een familie en hun spullen. Het is aan jou om een leuke woning te bouwen.

De Familie

Bourgeois FamilieBert en Jokie zijn een prachtig stel, net getrouwd in hun eigen kasteel. Bert verdient bakken met geld en Jokie schildert de mooiste schilderijen. Een tijdje geleden kwamen ze erachter dat Jokie zwanger is en daarmee kwam haar grote wens in vervulling. Toch voelt Jokie zich zeer ongelukkig: ze heeft niks met al die rijkdom. Het is wel fijn dat je alles kan kopen, maar ze vindt het oneerlijk voor andere mensen. Ze wil dat haar aanstaande kind geen verwend nest wordt maar een kind dat gelukkig is met wat ze hebben. Na een kort gesprek met Bert hebben ze besloten om een groot deel van het geld te gaan doneren aan arme kinderen en dat ze op zoek gaan naar een kleiner huis met een kamer voor de baby.

Jokie is een vrolijke en aardige vrouw die om iedereen geeft. Ze brengt haar tijd vooral graag door met familie en kinderen. Het kasteel waar ze nu wonen is altijd goed opgeruimd dankzij Jokie. Schrobben, boenen, vegen of de rommel opruimen: ze doet het allemaal. Als er geen gezelschap is en het huis is opgeruimd, dan pakt ze haar kwastjes penselen en gaat ze lekker schilderen.

Bert is ambitieus en een echte carrièretijger. Zelfverzekerd maakt hij promotie na promotie. Dat heeft hem ook wat materialistisch gemaakt. Hij koopt graag de mooiste en duurste spullen, ruimte en geld is er nu toch nog genoeg. Daarnaast is hij helemaal voor een inclusieve samenleving. Hij strijdt graag voor LHBTI+-rechten en demonstreert regelmatig tegen racisme.

Van hun oorspronkelijke vermogen van §1,2 miljoen hebben ze het grootste deel gedoneerd aan goede doelen. Van het resterende geld kopen ze hun nieuwe woning. Regel jij een mooi huis voor ze?

 

De Uitdaging

 1. Story Box Januari 2021 - KamerDownload de Bourgeois Familie en de SNW Story Box 10 - 0121 kamer van de Sims 4 gallerij. Je kunt deze vinden met EA ID SimsNetwork.
 2. Kies een leeg kavel op welke wereld dan ook, en verhuis de familie ernaartoe. Ga naar het kavel (in levensmode!) en pauzeer het spel.
 3. Vul de cheats (Ctrl+Shift+C) 'testingcheats on', dan 'money 400000' om het budget van de familie in te stellen (dat is §400k) en dan nog 'testingcheats off' om de test-cheats weer uit te zetten.
 4. Plaats nu de SNW Story Box 10 - 0121 kamer uit de gallerij. Dit kost je ongeveer §27k, waardoor je zo'n §373k overhoudt om de uitdaging af te maken.
 5. Tijd om te bouwen!
 6. Gebruik alle items van het huishouden. Ze willen niks missen (inclusief de gekke dingen)!
 7. Upload het kavel naar de gallerij voor de deadline, 29 januari 2021. Gebruik de hashtags #SNWStoryBox en #StoryBox0121 zodat we je inzending kunnen vinden!

Regels

De uitdaging is om het gezin een leuk thuis te bezorgen. Speel gerust verder met het huishouden om het verhaal verder te vertellen - wij zullen ons voornamelijk richten op de huizen die gebouwd zijn. De volgende regels gelden hierbij:

 • Het totale budget, exclusief het lege kavel maar inclusief de verplichte items, is §400,000. Onthoudt dat je eerst de familie moet plaatsen op het kavel en daarna de kamer.
 • Je mag ELK kavel op ELKE wereld gebruiken, het maakt niet uit hoe groot of klein. De kamer past op het kleinste kavel.
 • Je kunt elke uitbreidings-, game- of accessoirespakket gebruiken dat je hebt. Dit is geen vereiste en je mag jezelf ook beperken tot het basisspel. De pakketten die het best bij het verhaal passen zijn Aan het Werk, Vintage Glamour en Peuteraccessoires.
 • Custom content is NIET toegestaan, behalve als het van SNW komt (simsnetwerk.com).
 • ALLE items in de kamer moeten gebruikt worden, inclusief die op de muur en aan het plafond. De items moeten bereikbaar blijven. Behang en vloertegels hoeven niet gebruikt te worden.
 • Items kopiëren of meer dingen toevoegen is wel toegestaan. Items verwijderen die oorspronkelijk in de kamer waren is NIET toegestaan.
 • De kleur/ontwerp/grootte veranderen van een item uit de kamer is NIET toegestaan.
 • Vergeet niet je kavel een naam te geven.
 • Inzendingen moeten naar de Sims 4 gallerij staan met beide hashtags #SNWstorybox and #StoryBox0121.
 • Deadline: 29 januari 2021.

Vragen? Neem contact op via DiscordTwitter or Facebook!

We laten de inzendingen tijdens een Twitch live stream zien op at twitch.tv/simsnetwerk op een nog nader te bepalen datum. Heb je de showcase gemist? De VOD is na het einde van de stream nog beschikbaar via Twitch, en de volledige video komt ook op het More SNW kanaal op YouTube te staan.

Bedankt, en veel plezier!

Voor deze Story Box willen we graag Binky_the_dog bedanken voor het maken van de Sims en het achtergrondverhaal.

 

Advertisement

Mastodon - Mastodon