Google+

Hoofdstuk 1

Tijdens het avond eten bespreken Ginger en Trash hun dag, Ginger werkt in het ziekenhuis en Trash doet aan proffesioneel voetbal. Maar er komen ook serieuze zaken ter sprake. Zo proberen ze al een ruimte tijd zwanger te worden. Het lukt maar niet.

De dagen dat ze samen vrij hebben besteden ze hun tijd het liefst op de festivals. Hier zijn ze aan het zwieren over de skate baan.

Of zwemmen ze samen.

Nadat Trash flink wat opslag had gehad en ze graag wat gezins uitbreiding willen. werd hun oude huis te klein. Ik bouwde een nieuw, groot huis voor ze waar straks meerdere generaties kunnen wonen.

Ginger moet haar inzicht flink verhogen wil ze promotie maken. Nu ze in hun nieuwe huis een schaakbord hebben zit ze er elke avond een uur achter.

Samen er op uit doen ze graag, Zo is Trash lekker aan het vissen

En speurt Ginger het zonnestelsel af.

Tijdens het avond eten praten ze samen over het hebben van een kind. Wanneer zouden we eindelijk zwanger zijn?

Terwijl Ginger al vroeg naar haar werk is gegaan. Heeft Trash de ochtend nog vrij, Buiten is het koud maar dat weerhoud Trash er niet van om een Bommetje in het zwembad te maken.

Ginger voelde zich erg misselijk tijdens het werk. Ze rende maar naar de wc. Haar collega vroeg zich af of er niet wat aan de hand was? Ziek was ze immers niet. Ze besloot een onderzoek te doen
Wat bleek, Ginger is zwanger!
Ginger kreeg meteen zwangerschapsverlof en mocht naar huis

Thuis aangekomen wacht Ginger in spanning op Trash. Als hij eindelijk thuis is rent ze naar hem toe. Eeeh schatje? zegt ze. Zie je niet wat aan mij?
Trash bekijkt haar van onder naar boven en weer terug. Hmm nee niet echt eigenlijk zegt hij. Je bent wat aangekomen maar dat vind ik niet erg hoor zegt ie.
Ik ben aangekomen inderdaad zegt Ginger maar raad eens! WE ZIJN ZWANGER!! gilt Ginger er uit. Trash is zo blij dat hij haar meteen omhelst.

Is alles goed met de baby en Trash luistert of zijn kleine al geluidjes maakt.

Terwijl Trash gewoon elke dag naar zijn werk gaat verveeld Ginger zich aardig. Ze heeft tuinieren altijd al leuk gevonden en besluit om deze hobby weer op te pakken. Zo plant ze hier haar eerste zaadje in de stromende regen.

Verder leest ze wat boeken over het opvoeden van een kind en de zwangerschap. Niks doen is niets voor haar.

Ook gaan er dingen kapot en moet Trash zijn handigheid skills een aantal keer tonen. Hier repareert hij de wasbak.

Tussen de boodschappen door ontmoet Ginger andere sims die leven in Sunslit Tides. Waarom hij nou in een overhemd en onderbroek over straat ging, ja daar was ze nog niet helemaal achter.

De volgende ochtend wil Ginger net het ontbijt klaar maken als ze een enorme buikpijn krijgt. Ja de weeën zijn begonnen!

Snel naar het ziekenhuis, Ginger rijd met weeën gewoon zelf :P

Snel lopen ze het ziekenhuis binnen en word Ginger door een arts opgevangen.

Na een korte bevalling is ze dan geboren! Rosey Razzleberry.

Rosey geniet van de fles.

Add new comment

Advertisement

Visit my Etsy shop!

About Marii

More stories by Marii

How to use the Stories

Everyone with an account can upload stories! All you have to do is Create a Story. Once you have created your story, you can Create a Chapter and start uploading your files! Your stories and chapters will appear on your Account page as well. And did you know people can comment on your stories?

The guidelines are simple:

  • The limit is 5 story updates per day.
  • Keep the stories viewable and readable for all ages.
  • Be nice when you leave a comment.

We reserve the right to remove your stories, chapters and comments. The stories are moderated.