Google+

Maak kans op een De Sims 3 kamer!

Wednesday, February 15, 2012 - 23:00

Ik ben wat laat hiermee, maar beter laat dan nooit!

Zorg voor een showtime moment met De Sims 3 en maak kans op een De Sims 3 kamer!

EA is met De Sims 3 bij de opnames van The Winner is... geweest.

Helaas is het ons niet gelukt om De Sims 3 tijdens de uitzending in de schijnwerpers te zetten. Bij deze willen we jou als Sims fan dan ook vragen om ons te helpen De Sims 3 te laten schitteren in de media.


Om deel te kunnen nemen moet je proberen om op een creatieve, originele en vermakelijke manier De Sims 3 in beeld te laten komen in media zoals tv of gedrukte media, door middel van bijvoorbeeld het tonen van het logo of plumbobs. Zorg er dus voor dat je een Showtime moment krijgt met De Sims 3.


Een voorbeeld ter inspiratie kan je hier vinden:

http://www.youtube.com/watch?v=EgjqGShF7Uw.

Stuur vervolgens jouw behaalde resultaat (bijvoorbeeld de link naar uitzending of scan van print) toe naar wedstrijd@electronicarts.nl.

Na de sluitingstijd van de wedstrijd op woensdag 7 maart 2012, zal een onafhankelijke jury binnen Electronic Arts de inzendingen beoordelen op basis van originaliteit, creativiteit, vermakelijkheid en hoogte publiciteitswaarde.


De winnaar krijgt een De Sims 3 kamer pakket, ter waarde van 1000 euro, thuis gestuurd. Het pakket zal onder andere bestaan uit De Sims 3 behang, De Sims 3 fatboy, De Sims 3 dekbedovertrekset, plumbobs voor aan het plafond, De Sims 3 verlichting,etc.

Voor meer informatie en de algemene voorwaarden van deze wedstrijd ga naar: www.ea.com/nl/1/showtime-av

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon