Google+

Download EA Gamerelease voor je iPad!

Thursday, September 1, 2011 - 19:50

In de nieuwste EA Gamerelease kun je alles lezen over de grootste aankomende Electronic Arts-games. Hoe is het om als kat de krullen van de trap te krabben in De Sims 3: Beestenbende? Is het grasveld nog groener in FIFA 12? Kunnen racewagens tegen sneeuwlawines en politiehelikopters in Need for Speed: The Run? En hoe is het om in het nieuwste deel van de beste shooterserie, Battlefield 3, rond te rennen? Je leest het allemaal in de nieuwe EA Gamerelease.

Naast aandacht voor deze toptitels kun je ten volste genieten van de afgelopen Gamescom, ’s werelds grootste gamebeurs die in Keulen is gehouden. Hier was Electronic Arts groots aanwezig en de EA Insider brengt je helemaal op de hoogte van het laatste nieuws. En laten we ook de iPad-games niet vergeten; topgames die je direct vanuit EA Gamerelease kan downloaden.

Alle downloaders van deze gratis editie, kunnen bovendien dit najaar nog eens drie extra gratis edities verwachten. Die worden dan rechtstreeks via een push notificatie afgeleverd op je iPad.

Download nu EA Gamerelease

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon