Google+

Vind de verstopte "De Sims 3" pakketten!

Wednesday, August 19, 2009 - 19:00

Ben jij ook zo gek van Sims 3 Goodies? Deze zomer liggen ze letterlijk voor het oprapen! De komende week zullen er kriskras door Nederland unieke "De Sims 3"-pakketten worden verstopt. De pakketten bevatten limited edition gadgets - deze verschillen per pakket. Zo hebben sommigen een USB-stick in de vorm van een diamant, of een kalender, of een diadeem, of een sleutelhanger, of stickers en zelfs Sims snoep! Maar bovenal bevat elk pakket de game "De Sims 3"!

Waar en wanneer?
Op het Sims 3 forum geven we steeds een dag van te voren een hint waar en wanneer je het pakket kan vinden. De hints moet je wel ontcijferen...dus succes!

The Sims 3 The Sims 3 The Sims 3

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon