Google+

The Sims Online uitgesteld

Tuesday, February 18, 2003 - 22:00

The Sims Online zal, in tegenstelling tot andere berichten, niet eind maart al uitkomen.

The Sims Online kwam op 17 december uit in Noord-Amerika en alhoewel in het begin de verkopen niet volgens onze verwachtingen waren is het wel zo dat steeds meer mensen lid worden en er een vaste groei in zit.

In de komende maanden zullen er nieuwe items in het spel geplaatst worden om ervoor te zorgen dat spelers van de Europese versie van The Sims Online een betere speel-ervaring krijgen, zonder grote downloads. Daarnaast willen we graag dat de Engelse, Franse en Duitse versie tegelijkertijd uit kunnen komen en mede daardoor hebben we besloten dat The Sims Online pas ná de zomer in Europa zal uitkomen.

Advertisement

News Archive

Mastodon - Mastodon