Google+

Story Box Uitdaging - December 2020

Story Box - December 2020

In de Story Box uitdaging geven we je een familie en hun spullen. Het is aan jou om een leuke woning te bouwen.

De Familie

Satsuki WatanabeSatsuki Watanabe heeft net een heftige periode achter de rug. Na een jarenlange relatie hebben ze samen besloten om ieder hun eigen weg te gaan. De inboedel is verdeeld en de woning is verkocht. Tijd voor een nieuw begin! Van buiten lijkt ze hoopvol, maar van binnen is ze toch wat bang. De feestdagen komen eraan en het lijkt een bijzonder eenzame tijd te worden voor Satsuki.

Ze is dit allerminst gewend. De afgelopen jaren heeft ze altijd wel iemand bij zich gehad. Ook voor de laatste relatie lukte het altijd wel om het kerstdiner te delen met - in het ergste geval - een scharrel. Tja, Satsuki is nou eenmaal wat romantisch aangelegd, dus echt lang is ze nooit alleen. Ze had zelfs gedacht een zielsverwant te hebben, maar niets blijkt minder waar.

Nu is ze dus op zoek naar een nieuw, knus plekje om de feestdagen in door te brengen met hopelijk een nieuwe liefde - of op z'n minst een romantisch metgezel. Satsuki kookt graag en wil een uitgebreid kerstdiner kunnen klaarmaken voor de potentiële zielsverwant. Ze is een echte fijnproever, dus aan haar kookkunsten zal het zeker niet liggen. Het enige waar ze op moet letten is dat ze tijdens het koken niet de eierschalen meebakt, zout gebruikt in plaats van suiker of struikelen over de net afgebakken koekjes. Haar onhandigheid staat haar soms inderdaad wat in de weg.

Help jij haar aan zo'n knus, gezellig, warm en feestelijk huisje? En wie weet, ook aan een partner?

 

De Uitdaging

 1. Story Box December 2020 - KamerDownload de Watanabe Familie en de SNW Story Box 9 - 1220 kamer van de Sims 4 gallerij. Je kunt deze vinden met EA ID SimsNetwork.
 2. Kies een leeg kavel op welke wereld dan ook, en verhuis de familie ernaartoe. Ga naar het kavel (in levensmode!) en pauzeer het spel.
 3. Vul de cheats (Ctrl+Shift+C) 'testingcheats on', dan 'money 120000' om het budget van de familie in te stellen (dat is §120k) en dan nog 'testingcheats off' om de test-cheats weer uit te zetten.
 4. Plaats nu de SNW Story Box 9 - 1220 kamer uit de gallerij. Dit kost je ongeveer §11k, waardoor je zo'n §109k overhoudt om de uitdaging af te maken.
 5. Tijd om te bouwen!
 6. Gebruik alle items van het huishouden. Ze kan niks missen (inclusief de gekke dingen en de plafondlamp)!
 7. Upload het kavel naar de gallerij voor de deadline, 13 december 2020. Gebruik de hashtags #SNWStoryBox en #StoryBox1220 zodat we je inzending kunnen vinden!

Regels

De uitdaging is om het gezin een leuk thuis te bezorgen. Speel gerust verder met het huishouden om het verhaal verder te vertellen - wij zullen ons voornamelijk richten op de huizen die gebouwd zijn. De volgende regels gelden hierbij:

 • Het totale budget, exclusief het lege kavel maar inclusief de verplichte items, is §120,000. Onthoudt dat je eerst de familie moet plaatsen op het kavel en daarna de kamer.
 • Je mag ELK kavel op ELKE wereld gebruiken, het maakt niet uit hoe groot of klein. De kamer past op het kleinste kavel.
 • Je kunt elke uitbreidings-, game- of accessoirespakket gebruiken dat je hebt. Dit is geen vereiste en je mag jezelf ook beperken tot het basisspel. De pakketten die het best bij het verhaal passen zijn Stedelijk Leven en Sneeuwpret.
 • Custom content is NIET toegestaan, behalve als het van SNW komt (simsnetwerk.com).
 • ALLE items in de kamer moeten gebruikt worden, inclusief die op de muur en aan het plafond. De items moeten bereikbaar blijven. Behang en vloertegels hoeven niet gebruikt te worden.
 • Items kopiëren of meer dingen toevoegen is wel toegestaan. Items verwijderen die oorspronkelijk in de kamer waren is NIET toegestaan.
 • De kleur/ontwerp/grootte veranderen van een item uit de kamer is NIET toegestaan.
 • Vergeet niet je kavel een naam te geven.
 • Inzendingen moeten naar de Sims 4 gallerij staan met beide hashtags #SNWstorybox and #StoryBox1220.
 • Deadline: 13 december 2020.

Vragen? Neem contact op via DiscordTwitter or Facebook!

We laten de inzendingen tijdens een Twitch live stream zien op at twitch.tv/simsnetwerk op een nog nader te bepalen datum. Heb je de showcase gemist? De VOD is na het einde van de stream nog beschikbaar via Twitch, en de volledige video komt ook op het More SNW kanaal op YouTube te staan.

Bedankt, en veel plezier!

Advertisement

Visit my Etsy shop!