Google+

Hoofdstuk 2

Daar is'ie dan! Dit is Theodor, die Jade online ontmoet heeft. Ze hebben afgesproken bij het zomerfeest, en hier staat hij voor haar, in levende lijve (en in een prachtige pose).

Ze hadden een hele leuke tijd samen. Theodor won dan misschien deze wedstrijd, maar Jade kon er ook wat van.

Een baan in de wetenschap was niets voor Jade. Ze was zo gestresst dat ze besloot om haar baan op te geven. Maar ja, er moest wel brood op de plank komen. Een baan in de journalistiek verdient misschien iets minder, maar het is wel veel leuker.

Er was zelfs na het werk nog tijd om verder te schrijven aan haar eerste boek. Het is een roman met de titel 'de reis van de Macaronipenguin'.

En uh.. Wat is dit? Als ze Theodor de volgende dag uitnodigd, laten ze beiden zien wat ze voor elkaar voelen. En ja, dat eindigde in dit...

... Maar dit kwam vast onverwachts voor Theodor! Jade wist dat ze deze beslissing misschien wat te snel had genomen,

maar toen hij volmondig ja zei was er geen twijfel meer mogelijk.

Zo gezegd, zo gedaan. De volgende avond gaven ze een feestje en trouwden omringd door hun beste vrienden.

Maar wat is dit? Theodor had gezegd dat hij single was, maar hij heeft nooit gezegd dat hij een kind heeft... Pamela kwam dus 'gezellig' in onze woonboot wonen. Wat een goed begin van dit huwelijk...

Ook hier heb ik een klein beetje vals gespeeld. Je mag sims niet ouder laten worden met de taart voordat het berichtje dat ze bijna jarig zijn voorbij komt. Aangezien Pamela niet Jade's eigen kind was en ik haar niet in huis wilde heb ik haar jongvolwassen gemaakt en er op uit gestuurd om een man te vinden. Zodra ze de ware heeft gevonden, trouwt ze en gaat uit huis.

Zou Theodor nog meer geheimen hebben? En omdat dit natuurlijk de 10-generatiechallenge is, is de eerste generatie al in zicht?

Comments

Rosana
Rosana's picture

Leuke update weer! Vind het heel erg gaaf dat er meer mensen hun verhalen posten! ^^

Add new comment

Advertisement

Visit my Etsy shop!

About xojoya

How to use the Stories

Everyone with an account can upload stories! All you have to do is Create a Story. Once you have created your story, you can Create a Chapter and start uploading your files! Your stories and chapters will appear on your Account page as well. And did you know people can comment on your stories?

The guidelines are simple:

  • The limit is 5 story updates per day.
  • Keep the stories viewable and readable for all ages.
  • Be nice when you leave a comment.

We reserve the right to remove your stories, chapters and comments. The stories are moderated.